Bloggen

Se de seneste nyheder her

Sportsudstyr i julegave?

Vil du gerne give en julegave som både gavner modtageren og ofte også er noget de fleste bliver rigtig glade for, så kunne du overveje at give træningsudstyr eller sportsudstyr i julegave. I dag tager vi et kik på nogle af typer redskaber som ofte er et hit når vi snakker julegaver. Vi ligger ud med at se på de ting som den rige onkel eller ens forældre kunne finde på at give i gave.

Sportsudstyr til hjemmetræning og julegave ideer

Trampolin

En trampolin er altid noget de fleste børn elsker at få. Den er sjov at hoppe på og kræver ikke de store gymnastiske færdigheder for at få noget ud af at springe på en trampolin. Det store problem med trampoliner er at folk ofte køre en for billig model. Dette undre jo ikke nogle da prisen på trampoliner er ret høj, og især de gode mærke trampoliner som f.eks. en Berg trampolin er ret høj. Men køber du en trampolin i ringe kvalitet, så er den mindre sikkert, og mindre sjov at bruge. Den holder heller ikke lige så lang tid. Så vil du give en trampolin i julegave så køb en ordenlig model. Om det så skal være en på ben eller en nedgravet afhænger jo også lidt af dem som skal bruge den. Det at gå en stor trampolin gravet ned kan være en stor og ikke mindst dyr opgave.

Læs mere: Airtrack til gymnastik

Airtrack

Airtracks er super sjove at bruge, især hvis du elsker at lave flik flak, kraftspring og eller blot er vild med gymnastik. Ikke alene er en Airtrack god form for træning til de unge, men også utrolig at træne på, enten alene eller sammen med ens venner. Airtracks fås i et have af forskellige størrelser og modeller, så det at finde den helt rigtige Airtrack kan for mange godt være en lidt svær opgave. Men er modtager pjattet med sport og idræt så går man bestemt ikke helt galt med en Airtrack i julegave. Her bør du dog sikre dig at den Airtrack du køber, nu også er helt fri for giftig kemi, noget der desværre findes i langt størstedelen af Airtracks på det Danske markedet. Så undersøg altid disse ting inden du køber en for billig Airtrack, der er jo ingen grund til at gå på kompromis med dit barns helbred, blot for at spare lidt penge.

Læs mere: GymPlay Airtracks til gymnaster

Løbeur/Pulsur

Til aktive motionister og sportsudøvere er et nyt løbeur eller pulsur altid et hit. F.eks. det nye Garmin Lily dameur er perfekt da det ikke alene understørrelser næsten alt du har brug for af et sportsur, men har samtidigt et flot og feminint design som gør det til et ur du også sagtens kan bruge i hverdagen. Der kommer konstant nye funktioner i sportsure, og derfor er det for mange også fedt at få opgraderet sig 3-4 år gamle ur til et nyt. Det gode ved sportsure er at de fås i mange forskellige prisklasser hvilket gør at rigtige mange kan være med her, når det drejer sig om at finde en god sports gave.

Udstyr til hjemmetræning

Dette punkt dækker over alt lige fra håndvægte til mindre træningsmaskiner som en ny romaskine eller en bænk til bænkpres. Det at kunne træne lidt hjemme er for mange en god måde at holde formen på, evt. som et alternativt til fitnesscenteret på de dage hvor man ikke lige orker at komme afsted. Eller til dem som slet ikke træner, så kan det være en god måde at komme i gang med lidt træning på. F.eks. et sæt elastikker som faktisk kan bruges til rigtige mange forskellige øvelser efterhånden, fylder ikke meget og kan nemt pakkes væk igen. Elastiktræning er efterhånden blevet en af de mest populære træningsformer, og ikke kun til nybegyndere eller i forbindelse med genoptræning, også seriøse atleter har fået øjnene< op for de mange muligheder der er i træningselastikker. Så er man til Sportsudstyr, kunne dette være et godt bud.
Et andet lidt billigere stykke træningsudstyr kunne være en træningsmåtte eller yogamåtte, som jo kan bruges til flere slags træning og igen er noget som ikke fylder ret meget.

Læs mere: Airtracks til Fitness

Træningstøj

Sportstøj er noget som altid kan bruges og er derfor også et rigtig godt bud på en julegave til de aktive personer. Det gode ved sportstøj er at du kan få det i nærmest alle prisklasse alt lige fra en dyr løbetrøje til 600,- til en billig 100 kroners model. Måske et par nye fodboldstøvler eller nye skibriller?. Og selvom man i forvejen har en løbetrøje eller et par træningsbukser, så kan man aldrig få nok af den slags og derfor vil sportstøj ofte være en julegave modtageren sætter stor pris på. Selv syntes jeg at træningstøj er noget at det bedste jeg kan få i gave. Jeg vil 10 gange hellere have en træningstrøje i gave frem for en skjorte eller et par jeans.

Det var lidt om sportsudstyr som julegave, noget der for mange vil være den helt perfekte julegave at modtage. Så hvad enten du har tænkt dig at bruge 3000 kroner eller 150 kroner på en julegave, er der masser af vælge imellem. Dette gælder for nærmest alle sportsgrene.