Bloggen

Se de seneste nyheder her

Bag om La Roche-Posay

Hvorfor vælge et produkt fra La Roche Posay

La Roche-Posay er et fransk kosmetik firma ejet af L’Oréal og grundlagt i 1928. De eksisterede oprindeligt som et selvstændigt firma, men blev senere opkøbt af L’Oréal. Det er en virksomhed som nu findes i over 50 landes, hovedsageligt i Europa. Navnet stemmer fra den lille franske by firmaet blev grundlagt i – La Roche-Posay.
Omkring midten af 70’erne blev deres fokusområde defineret. Her blev det nemlig besluttet at de udelukkende skulle fremstille produkter, der ville kunne godkendes af hudlæger og dermatologer.
I da er La Roche-Posay som en kosmetik virksomhed, der levere kvalitetsprodukter til mænd og kvinder, hovedsageligt inden for makeup og personlig pleje. Produkter der er skånsomme for hud og hår, og derfor kan bruges dagligt af nærmest alle.

Læs også: Hvorfor La Roche-Posay er sund for huden

Nogle af deres mest populære produkter er bl.a.

  • La Roche-Posay Lipikar Balm AP+
  • La Roche-Posay Cicaplast Hand Cream
  • La Roche-Posay Anthelios XL
  • La Roche-Posay Effaclar
  • La Roche-Posay Hydraphase

La Roche-Posay ingredienser

hydranorme til mænd og kvinder - medicin og medicareLangt de fleste af deres produkter indeholder en ingrediens kaldet Termalsk kildevand. Dette kildevand, skulle efter sigende gøre at produkterne er mere skånsomme overfor huden. Derudover har firmaet over 25 patenter inden for kosmetik, så der er langt en hel del forskning og research bag deres produkter.
En af grundene til at produkterne er så populære, er at de virker godt og er af en høj kvalitet. Men også fordi de netop er fremstillet med fokus på sart hud. Derfor kan de tåles af nærmest alle hudtyper, og er rigtig gode til f.eks. folk med sensitiv hud, eksem eller andre hudproblemer.

Bliv mere synlig på søgemaskinerne med SEO optimering – Læs mere her

Prismæssigt ligger vi den lidt dyrere ende, hvis vi sammenligner med lignende produkter i det lokale supermarked. Dog er prisen ikke over hvad man betaler for andre luksusprodukter inden for kosmetik og hudpleje.

Er deres produkter noget for dig? – Hvis du gerne vil minimere din huds kontakt med potentielt skadelige stoffer, have et kvalitets produkt til daglig brug, og ikke har noget i mod at betale en god pris for dette, så ja. Det samme gælder hvis du døjer med sart eller sensitiv hud, så bør man udelukkende bruger denne type produkter til sensitiv hud.

En god ekstra behandling kan være massage. Især en god gang wellness massage kan gøre underværker for din krop og sind. Ikke alene løsninger det op for dine ømme muskler, men det strammer også lidt op i huden og gør den mere smidig og blød. Derfor kan med den fordel kombinere La Roche Posay creme med en gang krops massage for maksimal effekt.

Læs mere: Wellness kan være god terapi for kroppen

Daglig brug af creme er med til at holde din hud fugtig og sund. Alt for mange af os danskere døjer ofte med tør hud hvilke kan føre til forskellige problemer på sigt. Så creme dig ind en til to gange om dagen, og gerne med en kvalitets creme som La Roche Posay for ekstra god effekt.