Bloggen

Se de seneste nyheder her

Bag om La Roche-Posay

Hvorfor vælge et produkt fra La Roche Posay
 

La Roche-Posay er et fransk kosmetikfirma, der blev grundlagt i 1928 og nu ejes af L’Oréal. Det blev oprindeligt etableret som en selvstændig virksomhed, men senere købt af L’Oréal. Virksomheden opererer i over 50 lande, primært i Europa, og dens navn stammer fra den lille franske by, hvor den blev grundlagt – La Roche-Posay.

I midten af 1970’erne definerede virksomheden sit fokusområde ved at beslutte sig for kun at fremstille produkter, der kunne godkendes af hudlæger og dermatologer.

I dag er La Roche-Posay kendt som en kosmetikvirksomhed, der leverer kvalitetsprodukter til mænd og kvinder, primært inden for makeup og personlig pleje. Deres produkter er skånsomme mod hud og hår og kan derfor bruges dagligt af næsten alle.

Langt de fleste af deres produkter indeholder en ingrediens kaldet Termalsk kildevand, som angiveligt gør produkterne mere skånsomme mod huden. Virksomheden har også over 25 patenter inden for kosmetik, hvilket vidner om omfattende forskning og udvikling af deres produkter.

En af årsagerne til at deres produkter er så populære, er deres effektivitet og høje kvalitet. De er særligt velegnede til personer med sart hud, sensitiv hud, eksem eller andre hudproblemer.

Selvom prisen på deres produkter er i den lidt dyrere ende sammenlignet med lignende produkter i supermarkedet, er den ikke højere end prisen på andre luksusprodukter inden for kosmetik og hudpleje.

Hvis du ønsker at minimere din huds kontakt med potentielt skadelige stoffer og vil have et kvalitetsprodukt til daglig brug, kan La Roche-Posays produkter være noget for dig. Det samme gælder, hvis du har sensitiv hud eller andre hudproblemer.

Læs også: Hvorfor La Roche-Posay er sund for huden

Nogle af deres mest populære produkter er bl.a.

  • La Roche-Posay Lipikar Balm AP+
  • La Roche-Posay Cicaplast Hand Cream
  • La Roche-Posay Anthelios XL
  • La Roche-Posay Effaclar
  • La Roche-Posay Hydraphase

La Roche-Posay ingredienser

hydranorme til mænd og kvinder - medicin og medicareLangt de fleste af deres produkter indeholder en ingrediens kaldet Termalsk kildevand. Dette kildevand, skulle efter sigende gøre at produkterne er mere skånsomme overfor huden. Derudover har firmaet over 25 patenter inden for kosmetik, så der er langt en hel del forskning og research bag deres produkter.
En af grundene til at produkterne er så populære, er at de virker godt og er af en høj kvalitet. Men også fordi de netop er fremstillet med fokus på sart hud. Derfor kan de tåles af nærmest alle hudtyper, og er rigtig gode til f.eks. folk med sensitiv hud, eksem eller andre hudproblemer. Døjer du med høvedpine, spændinger eller den slags, så overvej en omgang Kranio Sakral Terapi (KST) eller wellness massage.

Læs mere om KST – Læs mere her

Prismæssigt ligger vi den lidt dyrere ende, hvis vi sammenligner med lignende produkter i det lokale supermarked. Dog er prisen ikke over hvad man betaler for andre luksusprodukter inden for kosmetik og hudpleje.

Er deres produkter noget for dig? – Hvis du gerne vil minimere din huds kontakt med potentielt skadelige stoffer, have et kvalitets produkt til daglig brug, og ikke har noget i mod at betale en god pris for dette, så ja. Det samme gælder hvis du døjer med sart eller sensitiv hud, så bør man udelukkende bruger denne type produkter til sensitiv hud.

En god ekstra behandling kan være massage. Især en god gang wellness massage kan gøre underværker for din krop og sind. Ikke alene løsninger det op for dine ømme muskler, men det strammer også lidt op i huden og gør den mere smidig og blød. Derfor kan med den fordel kombinere La Roche Posay creme med en gang krops massage for maksimal effekt.

Læs mere: Wellness kan være god terapi for kroppen

Daglig brug af creme er med til at holde din hud fugtig og sund. Alt for mange af os danskere døjer ofte med tør hud, hvilket kan føre til forskellige problemer på sigt. Derfor er det vigtigt at integrere en rutine, hvor du smører dig ind en til to gange om dagen med en kvalitetscreme. En af de bedste valg er La Roche-Posay, kendt for deres effektive og skånsomme produkter, der er udviklet med fokus på sensitiv og sart hud. La Roche-Posay’s cremer indeholder termalsk kildevand, som gør dem ekstra skånsomme og beroligende for huden.

Regelmæssig brug af en kvalitetscreme som La Roche-Posay kan gøre en stor forskel for din huds sundhed. Termalsk kildevand hjælper med at lindre irritation og beskytter mod eksterne påvirkninger. Ved at tilføre fugt regelmæssigt, styrker du hudens naturlige barriere og forhindrer dehydrering, hvilket kan reducere risikoen for hudproblemer som eksem og sensitivitet.

Desuden, ved at vælge en creme fra et anerkendt mærke som La Roche-Posay, sikrer du, at din hud får den bedste pleje gennem forskning og udvikling, understøttet af dermatologiske godkendelser og patenterede formler. Selvom prisen på disse produkter er i den højere ende sammenlignet med supermarkedsprodukter, er investeringen det værd for at opnå en sundere og mere modstandsdygtig hud.

Kombineret med en regelmæssig wellness massage, kan du yderligere forbedre din huds sundhed. Massage hjælper ikke kun med at løsne spændinger i musklerne, men fremmer også blodcirkulationen, hvilket kan bidrage til en fastere og mere elastisk hud. Denne kombination af fugtgivende creme og massage kan hjælpe med at opretholde en glat, blød og smidig hudoverflade.

Ved at integrere disse enkle trin i din daglige rutine, kan du forebygge tør hud og de mange problemer, der følger med det. Så uanset om du vælger at bruge 3000 kroner eller 150 kroner på en kvalitetscreme, er der mange gode grunde til at prioritere din huds sundhed. Gør din hud en tjeneste ved at vælge produkter af høj kvalitet som La Roche-Posay og nyd fordelene ved en sundere, mere strålende hud i lang tid fremover.