Bloggen

Se de seneste nyheder her

Vichy serum – fordi din hud vil det

Vichy Serum - din anti rynkecreme for den perfekte hudDu har sikkert ikke kunne undgå at se en Vichy reklame de sidste par uger. F.eks. har samtlige apoteker jeg har kørt forbi, haft en masse reklame uden for med deres produkter. Men er disse produkter nu også så gode som de lover?. I de sidste par uger har jeg haft et par stykker til at teste Vichy Liftactiv Serum 10, for at se om det er så godt et produkt som de siger.
Over denne korte test periode på 2 uger, kan vi selvfølgelig ikke se nogen langtidsgener som irritable hud eller misfarvninger. Men vi kan se huden bliver mere blød og ser sundere ud.

Læs også: Derfor er Vichy sund for din hud

Hvad er Vichy Liftactiv Serum 10

Vichy Serum er deres’ mest effektive antirynke-creme. Et produkt som der er brugt over 10 år på at fremstille og har 7 patenter bag sig. Dette viser at der er lagt en del arbejde og tanker i dette produkt. Men er det så vente tiden værd?
En af de nye ting bag dette Serum, er bl.a. en ingrediens kaldet Rhamnose, som er et planteekstrakt. Rhamnose skulle eftersigende øge aktiviteten i de yderste hudlag, hvilket øger blodgennemstrømningen og skulle dermed gøre huden mere blod og reducere rynkerne. Derudover skulle cremen have en fugtgivende effekt.

Test af Vichy Serum 10

Mine test personer har brugt produktet hver morgen og hver aften i 2 uger. De måtte i perioden ikke bruge andre creme.
De første indtryk var ret positive. Det var en behagelig creme at smøre på, og man fik en følelse af at den var både blødgørende på huden og opfriskende. En mere behagelig oplevelse end mange andre hudplejeprodukter.

I modsætning til mange andre creme, skal man blot bruge en lille smule af cremen, så for at dække hele ansigtet og halsen, skulle der blot en lille klat til. Andre creme skal man jo nærmest bruge en kvart tube for at smøre sig ordentligt ind. Derudover fedter creme ikke, hvilket jo også er et plus. Hvis du venter et kvarter efter du har smurt dig ind, er det heller ikke noget problem at lægge en makeup på huden, uden at cremen genere. Kombinere gerne indsmøringen af creme med en god gang krops massage, noget som er sundt for både krop og sind. Ikke alene er dette en mere behagelig måde at få dine creme smurt ind på, men du opnå også alle de gode fordele der er ved massage. Så på den måder slår du to fluer med et smæk, så at sige.

Derfor kan vichy hudplejeprodukter være så sund for din hud

Læs også: Derfor er massage vigtig for din sundhed

Allerede efter en dag, begynde den en af mine test personer at snakke om at huden faktisk var blevet blødere.. et par dage efter melde de andre sig ind i kampen.

Efter en uge kunne flere af dem berette at de faktisk syntes flere af deres rynker var blevet mindre tydelige.

Efter to uger måtte alle testperson erkende at de faktisk syntes at huden var blevet både blødere og glattere, samt at en del af deres rynker ikke længere var helt så tydelige. Dette kunne tyde på at det rent faktisk var noget om snakken, og at de 10 års forskning der ligger bag Vichy Serum, ikke har været helt spildt.

Historien bag Vichy serum

Vichy er et velkendt fransk hudplejemærke, som blev grundlagt i 1931. Navnet “Vichy” stammer fra byen Vichy i Frankrig, der er kendt for sine termiske kilder og helbredende mineralvand. Byens vand har historisk været rost for dets hudplejeegenskaber og helbredende egenskaber.

Da mærket blev etableret, ønskede grundlæggerne at kombinere videnskaben om dermatologi med de naturlige egenskaber af Vichy’s termiske kildevand for at skabe produkter, der både er effektive og skånsomme mod huden. Dette termiske kildevand er blevet hjørnestenen i mange af Vichy’s produkter.

Gennem årene har Vichy udviklet en række produkter, herunder serum, som er koncentrerede behandlinger designet til at målrette specifikke hudproblemer. Serummet har vundet popularitet på grund af dets effektivitet og den videnskabelige tilgang, som Vichy bruger i formuleringen af deres produkter.

Siden grundlæggelsen har Vichy forpligtet sig til videnskabelig forskning og innovation, og de har arbejdet tæt sammen med dermatologer for at sikre, at deres produkter er både sikre og effektive. Resultatet er en linje af produkter, der kombinerer det bedste af naturen med det bedste af videnskaben, og Vichy serum er ingen undtagelse.

I dag er Vichy kendt for sin kvalitet og integritet inden for hudplejeindustrien. Deres forpligtelse til forskning og udvikling samt deres brug af Vichy’s termiske kildevand har gjort dem til et foretrukket mærke for mange, der søger effektive hudplejeprodukter.