Vichy -hudpleje for dig som ønsker en sund og ren hud

Lige som vi tidligere så med Decubal, så findes det en del lignende mærker til dig, som ikke ønsker at udsætte din hud eller hovedbund for parfumer, kunstige farvestoffer, Parabener og andre skadelige konserveringsstoffer. Et af disse mærker af Vichy, som fås både til mænd og kvinder. Som vi så med Decubal, så er Vichy serien også udarbejdet i samarbejde med nogle af verdens førende dermatologer og hudlæger. Formålet med disse produkter, er at give dig nogle kvalitets body care produkter. Produkter som du kan bruge dagligt. Selv uden at udsætte din hud for ekstra belastning eller skadelige stoffer.

Læs også: Hvor kan man købe Vichy deo og creme?

Eksempler på produkter i Vichy serien

  • Vichy Normaderm
  • Vichy Idealia
  • Vichy Creme
  • Vichy Neovadiol
  • Vichy Liftactiv
  • Vichy Deo
  • Vichy Serum

Udover disse syv er det et hav af andre, faktisk er Vichy et af de mærker, som har det største udvalg inden for produkter til hudpleje og personlig pleje. Lige som Decubal hører mange af disse produkter ind under medicin og medicare. Derfor kan de derfor ikke købes i de fleste almindelige butikker. Igen skal du her på dit lokale apotek eller et online apotek som Med24.dk.

bedste hudcreme og ansigtscreme for den perfekte hud

Vichy DEO

Lad og prøve at se nærmere på et af deres produkter, for at få en ide om hvilke typer af plejeprodukter de fremstiller. Et produkt som Vichy Deo Homme Antiperspirant Deo er en deodorant til mænd, som har en svedkontrollerende effekt der holder i helt op til 72 timer, klistrer ikke og efterlader ingen hvide mærker. Den indeholder bl.a. noget de selv kalder “beroligende kildevand”. En ingrediens som skulle være ekstra skånsom overfor huden. Netop denne specielle ingrediens indgår i flere af deres creme og deodoranter. Den skulle efter sigende være med til at give din hud ekstra fugtighed og beskytte den.

Læs også: Hvilke typer af hudproblemer findes der?

Vichy til dig der vil forkæle din hud

Flere af deres creme har til formål at give dig en ensartet og glat hud med fornyet glød. Have en udglattende virkning på huden, samt give en mere ensartet hudtone. Andre af deres produkter har til formål at give dig en frisk og strålende hud hele dagen.
Derudover tilbyder de en lang række plejeprodukter som f.eks. renseprodukter, som er egent til alle hudtype. Selvfølgelig også de mest sensitive. Igen er formålet her at tilbyde dig en creme som selv folk med meget sensitiv hud eller eksemner, kan bruge dagligt.

Både deres pleje produkter, de forskellige Deo til mænd og kvinder. De har også en lang række ansigtscreme, som alle er testet for at kunne forkæle din hud. Gøre huden blød og give den en ekstra glød. Efter selv a have prøvet produkterne i nogen tid, må jeg desværre indrømme at der er lidt om snakken. Jeg følger selv at min hud er mere sund og mere blød, end med de creme jeg har brugt tidligere. Jeg tror ikke kun at det er på grund af deres beroligende kildevand. Det er nok mere det er tale om luksus creme, baseret på gode grund ingredienser. Mange af de andre creme i samme prisklasse, vil med stor sandsynlig også give et bedre resultat end de billige fra Matas. Dog er det sjældent de helt billige jeg bruger, men personligt er jeg for nærig til at bruge de helt dyre, så ofte ender det med at blive lidt en mellemting. Jeg har dog også nogle af de lidt bedre creme, men disse bruger jeg kun og da til en speciel lejlighed. Så jeg har ikke før prøvet at udelukkende bruge en luksus plejecreme i 2 måneder i træk, som jeg gjorde med denne her Vichy ansigtscreme.

Læs mere om sports creme

De har også en større mængde af forskellige anti-rynkecremerne, som alle er baseret på avancerede formler udviklet af dermatologer, som både opstrammer huden og får den til at føles blødere.

Hvorfor bruge disse skåne produkter

Du har måske aldrig døjet med sensitiv hud, eller haft nogle typer af hudproblemer og tænker derfor, hvor skulle du overveje at skifte til en serie som f.eks. Vichy, Decubal eller La Roche-Posay. Svaret er ret simpelt – Fordi du også gerne i fremtiden ikke ønsker at døje med disse typer af hud problemer. En stor mængde af de klassiske creme og renseprodukter vi køber, indeholder nemlig forskellige typer af farvestoffer, parfumer og konserveringsstoffer. Ting som i mange tilfælde enten er bevist er skadelige for huden, eller er mistænkt for at kunne øge chancen for at udvikle sensitiv hud eller eksem.

Skulle du nu, overveje at ændre hvilke produkter du bruger. Eller ønsker du at minimere dine chancer for netop at løbe ind i forskellige typer af hud eller hovedbunds problemer. Gør dig selv en tjeneste, og tænk over hvad der er i de produkter du bruger. Du vil måske ikke kunne mærke resultatet af det nu. Men om 5 eller 10 år vil du måske undgå de problemer som rammer en stor del af os danskere.

Plejeprodukter og sæber som er sunde for din hud. Det perfekte valg for dig som er til sundhed og helse.

Hvorfor bruge Vichy

Hvorfor skulle man overveje et pleje produkt fra Vichy, frem for et at af de mange andre der er på marked. Produkter som La Roche-Posay eller Decubal? Decubal er efter min mening en smule for kedelig. Både hvad angår duft, farve og da æsker og tuber produkterne kommer i. La Roche-Posay er sådan set ganske udmærket, og vil bestemt også være mit andet valg. Dog foretrækker jeg Vichy, da jeg syntes det er det bedste produkt, hvad angår virkning, duft og udseende. Jeg ved at flere andre deler min mening her, men det betyder jo ikke at det også vil være den bedste løsning for dig. Prøv evt. et af de andre hud produkter eller sæber, og dan din egen mening.

Næste gang du kommer fordi dit lokale apotek eller Med24 butik, så se om de ikke har nogle af disse produkter på laget. Tag og prøv dem og se om det ikke skulle være noget dig. Husk på at man opnår ikke den store effekt efter blot et par gange. Ofte skal der daglig brug i et par uger til, før at man opnår de ønskede resultater.