Hvorfor skal du overveje Decubal creme og shampoo?

Decubal produkterne er ikke blot for folk med sart eller sensitiv hud. Det er også for dig som ønsker at forebygge hudgener. Daglig brug af sæbe, hår shampoo, creme kan i mange tilfælde være rigtig hårdt for huden. Mange af de produkter vi bruger i dagligdagen er ikke udviklet til daglig brug, og derfor kan de i nogle tilfælde give forskellige typer af hudgener som f.eks. eksem. Derfor har firmaer som Decubal, Vichy og La Roche-Posay udviklet en lang række special produkter målrettet folk med sensitiv eller sart hud. Dette er bl.a. Ved at fjerne alle former for parfumer, parabener og en lang række af de konserveringsmidler. Konserveringsmidler som ellers kan give forskellige hudgener. Dette er også med til at gøre disse produkter meget velegnet til daglig brug. Dette er ideelt for dig som har fokus på en sund krop, velværd og skønhed.

Hvor kan jeg købe disse produkter?

Mange af disse special produkter som f.eks. Decubal kan endnu ikke fås i de fleste almindelig butikker, da de hører under medicin og medicare (du finder mere info om medicin og medicare her). Derfor er man nød til at tage på apoteket, eller i butikker som har tilladelse til at sælge disse produkter. Butikker som f.eks. Matas eller Med24. Lige nu er der nogle rigtig gode tilbud på Decubal hos med24, en af de førende online butikker inden for medicare og medicin. Hvor Matas er en af de førende lokale butikker inden for dette område, er Med24.dk den førende online butik. Så handler man lokalt, så kan det være praktisk at købe dem i Matas, er man mere til online handel, så er det et smut ind på www.med24.dk

Decubal creme og shampoo til sensitiv hud

Hvilke typer af produkter kan man få?

Der findes et stort udvalg af forskellige pleje produkter til folk med sart hud(eller dem som blot ikke ønsker at smøre huden ind i potentielt skadelige stoffer). Nogle af de typer af produkter som fås i Decubal serien er f.eks.

  • Decubal Lipid Cream
  • Decubal Original Clinic Cream
  • Decubal Repair
  • Decubal Face Vital Cream
  • Decubal Dry Scalp Treatment

Der findes selvfølgelig et hav af andre produkter men disse er blandt de mere almindelig som folk ofte anvender til daglig brug.

Læs også: Hvorfor du bør overveje at bruge Vichy serien

Decubal shampoo og creme

For mange er ting som shampoo og creme noget man bruger dagligt. Derfor udsætter man også sin hud for en meget stor mængde af disse produkter. Netop derfor er det så vigtigt, at den creme eller den shampoo man benytter dagligt, er helt fri for skadelige kemikalier. Er det en shampoo man blot bruger en gang eller to om måneden, så er det ikke så vigtigt igen. Er det der i mod til daglig brug, bør man bestemt sætter sig lidt ind i, hvilke ingredienser produktet indeholder.

Fremstillet i samarbejde med Dermatologer

Alle produkter fra Decubal er fremstillet i samarbejde med førende hudlæger og hudlæger, for netop at få et produkt som både er effektivt, men også yderst skånsomt mod huden. Folk med sensitiv hud eller som har store problemer med eksem, kan i mange tilfælde ikke benytte almindelige sæber, shampoo og lignende produkter. Ikke nok med at alle produkterne er uden parfume, farvestoffer og parabener, de indeholder også forskellige elementer som plejer både hud og hår. De indeholder skånsomme ingredienser som anvendes af hele familien, både de unge men også de ældre. Dette gælder for både ansigtscreme, original clinic crem og shampooen. Dette er en løbende process, hvor de forskellige produkter løbende optimeres baseret på ny forskning. På den måde kan du være sikker på, at når du bruge et produkt fra Decubal, så er det 100% sikker for din hud eller hovedbund.

Er det kun for folk med sensitiv hud?

Nej, mange hudlæger anbefaler faktisk at man benytter sæber, shampooer og creme som netop er fri for skadelige ingredienser, produkter som Decubal, Vichy og La Roche-Posay som netop er udviklet til at kunne bruges dagligt, og af alle. Uden at de genere hud eller hår på samme måde som mange lignende produkter gør. Daglig brug af cremer, sæber og shampoo med f.eks. parabaner, kan på sigt være med til at man udvikler eksem eller andre hud problemer. Det er derfor vigtigt at man sikre sig at de pleje produkter som man bruger, ikke på sigt kan være skadelige for dig.